9 Nisan 2014 Çarşamba

"Evli erkekle aşk cinayetle bitti!"

HÜRRİYET'ten insanın kanını donduran ahlaksızlıkta bir haber: "Evli Erkekle aşk cinayetle bitti" Sonunda "Oh olsun" demeyi unutmuşlar.

Şöyle buyurmuşlar.

"Bursa’da gönül ilişkisi bulunan 27 yaşındaki Emine E.’yi tabanca ile öldürdükten sonra gittiği babasının evinde başına ateş eden evli ve 4 çocuk babası, cezaevi infaz memuru 50 yaşındaki Doğan F., ağır yaralandı. Kısa süre önce emekli olmak için başvuran Doğan F., kaldırıldığı hastanede kurtarılamadı. Emine E. ve Doğan F.’nin cesetleri otopsi yapılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı."

Bir kadın öldürülmüş. Dehşetengiz bir olay. Ve siz spotu kadının "evli erkekle" "gönül ilişkisi"ne bağlıyorsunuz!

Sorsak "Halkımız bu tür haberler görmek istiyor" gibi birşey zırvalayacaklar. "Halkımız" kadın cinayetlerinde hedef saptırmanızı mı istiyor? Mazur gösterici haberler yapmanızı, bu şiddete ortak olmanızı mı istiyor? Bundan sonraki kadın cinayetlerinin altını mı yapmak istiyorsunuz?

Halen  cinsiyetçilik konusunda neden devlet su işlerine, ya da tapu kadastro müdürlüğüne değil de medyaya, bu merkezi görsellik fabrikasına, bu kadar yüklendiğimizi merak eden var mı? ....

Arşivimizde ibretlik bir numune olarak kalması için, üzerinden para kazanılan reklam halesiyle birlikte, "haber"i tüm ahlaksızlığıyla çerçevelenmiş şekliyle kayıtlarımıza alıyoruz:



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder