8 Nisan 2014 Salı

Über deterjan reklamı: "ev hanımı" ve sultan kombinasyonu

ABC Yumuşatıcı reklamına cevaben twitter üzerinden bizi takip eden sevgili @cyphies Bingo reklamlarını da es geçmemek gerekir demiş.

Aradık ve ne bulduk: Hazal Kaya'lı 2012 Bingo deterjan reklamı.



Haber: Hazal Kaya, Bingo ile Sultan Rolünde

Haber sitesinden reklam-haber formatında verilen tanıtım yazısında şöyle diyor:

"Hazal Kaya'nın sultan kıyafetleriyle rol aldığı Bingo Saray Mutfağı reklam filmi ile Bingo, kadınları gerçekten anlayan marka olma stratejisini sürdürüyor.

 


 



Bingo'nun "Saray Mutfağı" konseptli Bingo Dynamic Bulaşık Deterjanı reklam filmi, Osmanlı Sarayı'nın otantik görüntüleri içinde, ünlü sanatçı Hazal Kaya'nın Sultan rolü ile gözleri kamaştırdığı eğlenceli ve heyecanlı sahnelerle dikkatleri üzerine çekiyor. Türkiye'nin gündeminde oldukça etkili olan dizilerin başarılı oyuncuları arasında yer alan Hazal Kaya yine annesi Ayşegül Kaya ile oynadığı "Bingo Zamane Anneleri ve Kızları 2" reklam filmi serisinin yeni filminde bir Osmanlı sultanı olarak karşımıza çıkıyor."
 
Hazal Kaya ve annesi Ayşegül Kaya'ya sonsuz saygılar. Reklamı kaleme alan ve yöneten ekibin de son derece modern ve özel hayatlarında  maçoluktan uzak erkeklerden müteşekkil olduğunu tahmin ediyorum. Lakin gel gör ki cinsiyetçilik maço olmamakla ortadan kalkmıyor. Kadın ve mutfak birlikteliğini "gözleri kamaştıran", "eğlenceli" ve "heyecanlı sahnelerle" tekrar dolaşıma sokmakla yeniden üretiliyor.
 
Günün sonunda reklamın genel konsepti hakkındaki yorumumuz şu oluyor:


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder